Türkiye'de ilk
Türkiye'de ilk
Mavi sertifikalı
Fidanı üretimi...
Alışverişe Başla
Ekiz in Vitro
Ekiz in Vitro
Ceviz Doku Kültürü
Laboratuvarımız çalışmalarına başlamıştır
Detaylar

Son Ürünlerimize Bakın

Yeni Fidanlar

Ekiz Fidancılık

Zirai Yetiştirici Bilgileri

Mavi Sertifikalı Fidan Nedir?

Ülkemizde çoğu fidancının ürettiği fidanların sertifika kademesi kısmında ‘Standart’ yazmaktadır. Bu Standart sertifikalı fidanların etiketleri ise ‘Sarı’ renkli…

Ceviz Fidanı Nasıl Dikilir?

Fidan alırken en az 2–3 yan kökün olmasına ve kazık kökte havuç kısmının fazla zarar görmemiş olmamasına dikkat…

Cevizde Çeşit Seçiminde Nelere Dikkat Edilmelidir?

Cevizde Çeşit Seçimi İYİ BİR CEVİZ ÇEŞİDİNDE ARANAN ÖNEMLİ ÖZELLİKLER a) Bitki (Ağaç) Özellikleri Verimlilik Durumu→ Çok verimli…

İncir Yetiştiriciliği

Meyveciliğimizde, ihracatta önemli bir yeri olan incirin ülke ekonomisine katkısı azımsanmayacak oranlarda her geçen yıl artarak devam etmektedir….

Böğürtlen Yetiştiriciliği

Ülkemizin hemen hemen her bölgesinde yabanisine rastlamak mümkün olan böğürtlenin sofralık olarak taze tüketimi yanında sanayiye uygunluğu yetiştiriciliğinin…

Kızılcık Yetiştiriciliği

Ülkemiz birçok meyvenin anavatanıdır. Bu meyvelerden biri de kızılcıktır. Kızılcık meyveleri vitamin C içeriği bakımından çok zengindir. Vitamin…

Kekik Yetiştiriciliği

Dünya ve Türkiye Ekonomisindeki Yeri: Dünya pazarının kekik tüketimi yıllık 14 bin tondur. En büyük üretici ülkeler Akdeniz…

Dut Yetiştiriciliği

Kuzey yarı kürenin genellikle ılıman ve subtropik bölgelerinde yetiştirilmekte olan dut (Morus spp.) Urticales takımının Moraceae familyasının Morus…

Vişne Yetiştiriciliği

VİŞNE Anadolu birçok meyve türünde olduğu gibi, vişnenin de anavatanı sınırları içerisinde yer almaktadır. Ülkemizde hemen hemen her…

Hızlı Teslimat

1-7 iş günü içerisinde teslimat

Ödeme Seçenekleri

Kredi Kartı, Havale ve Posta Çeki

Müşteri Hizmetleri Desteği

7/24 Müşteri Desteği

100% Güvenli Ödeme

SSL sertifikası ile bilgileriniz güvende